Samenwerking

plusjes lichtblauw

Omdat je niet overal goed in moet willen zijn…………….

 

Er zijn heel veel verschillende soorten van fotografie.

Ik heb er bewust voor gekozen om slechts 2 soorten aan te bieden. Daardoor kan ik hier mijn volledige aandacht aan geven. Dit vertaald zich terug in de hoge kwaliteit van de foto’s.

Toch wil ik mijn klanten zoveel mogelijk kunnen bedienen, dus ben ik een samenwerking aangegaan met een andere fotograaf. Hij houdt zich bezig met portretfotografie en interieur- en exterieurfotografie.

Deze fotograaf is Peter Jan Fernhout van XziXzi.

Stel je voor: een fotograaf die niet alleen foto’s maakt, maar emoties vastlegt. Iemand die de ware essentie van een persoon kan vastleggen met een enkele klik van de camera. Dat is waar Peter Jan, als zeer gepassioneerde portretfotograaf, naar streeft in elk beeld dat hij creëert. Wat hem onderscheidt als portretfotograaf is zijn vermogen om een comfortabele en ontspannen sfeer te creëren tijdens zijn fotosessies. Hij gelooft dat de beste portretten ontstaan wanneer mensen zich op hun gemak voelen voor de camera.

Op zoek naar een professionele interieur- en exterieurfotograaf die met passie en creativiteit de schoonheid van interieurs en exterieurs vastlegt? Ook dan moet je bij XziXzi zijn! Peter Jan is gepassioneerd en toegewijd aan het creëren van adembenemende beelden die de essentie en sfeer van elke ruimte weerspiegelen.

Wil je meer weten? Kijk dan eens op zijn website: https://xzixzi.nl/

XziXzi
XziXzi_logo
4 plusjes lichtblauw