Over

mij

Voor een plaat met gevoel!

culinaire fotografie paprika's

Fotografie is voor mij een ontsnapping uit de drukte van het dagelijks leven.

Ik wordt aangemoedigd om door de lens van mijn camera te zoeken naar de schoonheid van een gerecht of product. Hierbij is het iedere keer weer een verrassing om details op te merken die ik in eerste instantie niet heb gezien.

Ik heb me gespecialiseerd in product-, food- en evenement fotografie

Ik ben geboren en getogen in Spijkenisse onder de rook van Rotterdam.

In 2003 ben ik samen met mijn vrouw in Dongen (Noord-Brabant) gaan wonen.

Onze twee kinderen zijn hier geboren en dus echte Brabanders!

Inmiddels zijn we zelf ook ingeburgerd en genieten we van het Bourgondische leven.

Zeker in de zomer ben ik vaak met eten bezig tijdens het bereiden op onze Portugese BBQ.

Hierbij wil ik nog wel eens mijn camera pakken om het gerecht mooi in beeld te brengen.

Ik ben ruim 20 jaar fotograaf en heb allerlei soorten fotografie beoefend. Uiteindelijk heb ik besloten me alleen nog maar te focussen op de fotografie die ik leuk vind, zodat ik daar al mijn aandacht aan kan geven. En wat je aandacht geeft groeit!

Ik ben inmiddels gespecialiseerd in product fotografie , culinaire fotografie en evenement fotografie.

Het zijn 3 heel verschillende soorten van fotografie, maar allen even fantastisch om mee bezig te zijn!

Elke dag ben ik bezig in mijn studio om nieuwe dingen uit te proberen. Ook de in opkomst zijnde technieken zoals Artificial Intelligence (AI) maken hier onderdeel van uit.

Of het nu om een sfeerfoto met een complexe setup gaat of een packshot. Elke foto maak ik met dezelfde toewijding en aandacht voor detail.

Er is niets mooiers dan een tevreden opdrachtgever, die enthousiast reageert wanneer de door mij gemaakte foto’s aangeleverd worden.

plusjes

Studio

Mijn studio is gevestigd in mijn woonplaats Dongen.

Het is gevestigd in een oude schoenenfabriek op de eerste verdieping. Het pand heeft een mooie industriële uitstraling en biedt onderdak aan diverse creatieve bedrijven en ondernemers.

studio

De studio is uitgerust met een combinatie van natuurlijk licht en een professioneel belichtingssysteem. Hierdoor kan ik het licht nauwkeurig aanpassen aan elke gewenste sfeer.

Ik ben van mening dat een hoogwaardige uitrusting essentieel is voor het leveren van professionele resultaten. Daarom beschik ik over geavanceerde camera’s, objectieven, statieven en andere accessoires die nodig zijn om het beste uit een fotoshoot te halen.

Verder heb ik een heel scala aan achtergronden, ondergronden en verschillende props om elke foto tot een unieke ervaring te maken.

4 plusjes lichtblauw