Social Media fotografie

plusjes lichtblauw

Content fotografie

Social Media fotografie of ook wel Content fotografie is specifiek bedoeld voor het gebruik bij posts op Social Media. 

Bij Social Media draait alles om het vertellen van verhalen, en beelden zijn de krachtigste vertellers. Wil je dat jouw verhaal gelezen wordt? Zorg dan voor een post die opvalt.

Waar wordt het eerste naar gekeken als iemand aan het scrollen is op Social Media? Juist! De foto die bij de post staat. De foto moet opvallen, maar ook passen bij het verhaal en hetgeen je wilt uitstralen. Deze combinatie vraagt om de juiste aanpak en creativiteit.

Naast het opvallen van een post moet het ook een bepaalde betrokkenheid opwekken bij de lezer. Je kunt een post gebruiken om een stukje informatie te geven of om jouw inzichten te delen. Je kunt een post echter ook gebruiken om potentiele klanten naar jouw website te leiden. Hier staat jouw aanbod uitgebreid weergegeven, waarmee de koopbereidheid vergroot kan worden.

De verschillende Social Media platforms hebben specifieke eisen waaraan een afbeelding moet voldoen om gebruikt te kunnen worden. Bij het maken van de foto’s hou ik hier al rekening mee. De foto’s worden perfect bewerkt en zijn bij levering direct klaar voor gebruik op het gewenste platform. Ik begrijp het belang van tijd op Sociale Media, daarom zorg ik altijd voor een snelle levering van het beeldmateriaal.

De beelden kunnen zowel in mijn studio als bij jou op locatie gemaakt worden. Hierbij worden spontane beelden gemaakt, maar af en toe ook in scene gezette beelden om zo het optimale resultaat te krijgen.

Of je nu een bedrijf hebt waarvan je het merk wil versterken, een influencer die zijn volgers wil boeien of gewoon op zoek bent naar prachtige foto’s om te delen, ik help je door de juiste beelden te creëren.

portfolio content fotografie

Wil je ook meer omzet genereren met social media fotografie?

4 plusjes lichtblauw