Tarieven

plusjes lichtblauw

Culinaire fotografie

Bij het maken van een culinaire foto komt veel voorbereiding kijken. Ook is de manier van fotograferen anders dan bij product fotografie, omdat we te maken hebben met verse producten. Om voor een culinaire shoot een juiste prijs te bepalen, heb ik altijd een overleg met de klant om de specifieke wensen door te nemen. Hierbij ga ik ook uit van het IPC-principe. Nadat alle wensen / omstandigheden duidelijk zijn, stel ik een offerte op.   

Ik reken hierbij met een uurtarief van € 85,00 ex. BTW.

culinair Italiaanse canneloni
product bergschoen

Product fotografie

Aan de uitgebreide prijslijst wordt gewerkt. Wil je echter al een prijsindicatie ontvangen, vraag deze dan aan met de knop onderaan de pagina.

* de bewerkte foto’s zijn geschikt voor gebruik op social media, websites en drukwerk. Voor andere toepassingen (vergrotingen, banners e.d.) geldt een meerprijs van € 85,00 per uur voor intensieve nabewerking.

Opbouw fotostudio op locatie: € 85,00.

Binnen een straal van 25 kilometer van Dongen worden geen reiskosten berekend. Reiskosten: € 0,39 per gereden kilometer van 25 kilometer tot een straal van 100 kilometer van Dongen. Buiten een straal van 100 kilometer van Dongen kan een meerprijs opgevraagd worden.

Bedragen zijn exclusief BTW.

Betaling binnen 8 dagen na factuurdatum.

Vrijblijvende offerte opvragen?

4 plusjes lichtblauw