Tarieven

plusjes lichtblauw

Culinaire fotografie

Bij het maken van een culinaire foto komt veel voorbereiding kijken. Ook is de manier van fotograferen anders dan bij product fotografie, omdat we te maken hebben met verse producten. Om voor een culinaire shoot een juiste prijs te bepalen, heb ik altijd een overleg met de klant om de specifieke wensen door te nemen. Hierbij ga ik ook uit van het IPC-principe. Nadat alle wensen / omstandigheden duidelijk zijn, stel ik een offerte op.   

Ik reken hierbij met een uurtarief van € 85,00 ex. BTW.

culinair_Marokkaanse groentestoof
product_Nivea zonnebrand

Product fotografie

Het gaat hierbij om sfeerfoto’s welke gemaakt worden in mijn studio in Dongen. Afhankelijk van de complexiteit van de setup kunnen meer of minder foto’s per uur gemaakt worden. Ook hierbij is een pre-shoot gesprek essentieel. Onderstaand de kosten voor een halve dag en een dag. Uiteraard kan ook voor het maken van sfeerfoto’s een maatwerk offerte worden aangevraagd.

Sfeer halve dag

€ 525,00

Sfeer hele dag

€ 995,00

Packshot

Een packshot is een foto van een product/gerecht met een witte achtergrond. Het product/gerecht wordt standaard vrijstaand gemaakt, waardoor er eenvoudig een andere achtergrond kan worden toegepast. Ideaal voor webshops. Bij het vrijstaand maken wordt onderscheid gemaakt in de complexiteit van het product (vierkant product, bos bloemen, fietswiel met spaken enz). Hieronder vindt je de verschillende mogelijkheden. Vraag bij meer dan 100 foto’s de extra scherpe prijs bij me aan.

pack_schaaltjes

Pack A

v.a. € 35,00 per foto*

Pack B

v.a. € 17,50 per foto*

Pack C

v.a. € 16,00 per foto*

Pack D

v.a. € 14,50 per foto*

* er wordt gewerkt met “vanaf-prijzen”. Dit is afhankelijk of een product zelfstandig kan staan of onderteund moet worden. Verder wordt er gekeken naar de mate van reflecties, kreukels en grootte.

** de bewerkte foto’s zijn geschikt voor gebruik op social media, websites en drukwerk. Voor andere toepassingen (vergrotingen, banners e.d.) geldt een meerprijs van € 85,00 per uur voor intensieve nabewerking.

*** uitgaande van een eenvoudig product. Voor een complex vrijstaand beeld geldt een toeslag van € 3,50 per foto. Voor een zeer complex vrijstaand gemaakt beeld geldt een toeslag van € 9,50 per foto.

Bedragen zijn exclusief BTW. Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum. 

Opbouw fotostudio op locatie: € 85,00.

Binnen een straal van 25 kilometer van Dongen worden geen reiskosten berekend. 

Reiskosten: € 0,39 per gereden kilometer tot een straal van 100 kilometer van Dongen. Buiten een straal van 100 kilometer van Dongen kan een meerprijs opgevraagd worden.

Vrijblijvende offerte opvragen?

4 plusjes lichtblauw