Tarieven

plusjes lichtblauw

Culinaire fotografie

sfeer & effect

Bij het maken van een culinaire foto komt veel voorbereiding kijken. Ook is de manier van fotograferen anders dan bij product fotografie, omdat we te maken hebben met verse producten. Om voor een culinaire shoot een juiste prijs te bepalen, is er altijd overleg met de klant om de specifieke wensen door te nemen. Nadat alle wensen / omstandigheden duidelijk zijn, wordt er een offerte opgesteld.   

Hierbij wordt gerekend met een uurtarief van € 85,00 ex. BTW.

culinair_Steak Tartare oosters
product_Nivea zonnebrand

Product fotografie

sfeer & effect

Het gaat hierbij om foto’s welke gemaakt worden in de studio in Dongen. Afhankelijk van de complexiteit van de setup kunnen meer of minder foto’s per uur gemaakt worden. Ook hierbij is een pre-shoot gesprek essentieel. Onderstaand de kosten voor een halve dag en een dag. Uiteraard kan ook voor het maken van sfeerfoto’s een maatwerk offerte worden aangevraagd.

halve dag

€ 525,00

hele dag

€ 995,00

Packshot

Een packshot is een foto van een product/gerecht met een witte achtergrond. Het product/gerecht wordt standaard vrijstaand gemaakt, waardoor er eenvoudig een andere achtergrond kan worden toegepast. Ideaal voor webshops. Bij het vrijstaand maken wordt onderscheid gemaakt in de complexiteit van het product (vierkant product, bos bloemen, fietswiel met spaken enz). Hieronder vindt je de verschillende mogelijkheden. Prijzen zijn vanaf 10 stuks packshot. Vraag bij meer dan 100 foto’s een maatwerk offerte op.

pack_deodorant

Pack A

v.a. € 19,50 per foto*

Pack B

v.a. € 17,50 per foto*

Pack C

v.a. € 15,50 per foto*

Specials

Specials

360° & stopmotion

Het gaat hierbij om foto’s welke gemaakt worden in de studio in Dongen. Hierbij wordt de prijs bepaald door het aantal foto’s wat gebruikt wordt. Dit geldt zowel voor de 360° foto als de stopmotion. Neem voor een prijsindicatie contact op.

* er wordt gewerkt met “vanaf-prijzen”. Dit is afhankelijk of een product zelfstandig kan staan of ondersteund moet worden. Verder wordt er gekeken naar de mate van reflecties, kreukels, vouwen en grootte.

** de bewerkte foto’s zijn geschikt voor gebruik op social media, websites en drukwerk. 

*** uitgaande van een eenvoudig product. Voor een complex vrijstaand beeld geldt een toeslag van € 5,50 per foto. Voor een zeer complex vrijstaand gemaakt beeld geldt een toeslag van € 17,50 per foto. Tevens kan er gekozen worden voor het aanbrengen van een schaduw. Kosten hiervoor zijn € 2,50 per foto.

Bedragen zijn exclusief BTW. Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum. 

Opbouw fotostudio op locatie: € 85,00.

Binnen een straal van 25 kilometer van Dongen worden geen reiskosten berekend. 

Reiskosten: € 0,39 per gereden kilometer tot een straal van 100 kilometer van Dongen. Buiten een straal van 100 kilometer van Dongen kan een meerprijs opgevraagd worden.

Vrijblijvende offerte opvragen?

4 plusjes lichtblauw